Talkman™ Travel: Paris hack tool

 

 

Jeg elsker dine vlogs! Jeg så kun på din kanal til forskning, før jeg rejste til Paris på en familietur, og da jeg så dette, fik det mig til at savne Paris så slemt! Og nr. 3 er for ægte. Jeg var virkelig chokeret over, hvor imødekommende og hjælpsomme de var, da vi gik tabt osv osv bc vi er en fysisk muslimsk asiatisk familie haha.

Du kan finde flasker vin til en euro, ja, ikke drik det. Elsker du ikke bare den sjove underlige krig, vi har på plasstrå, uden at have en lige så stærk krigsplastkopper. Shopping i Paris ville være den mest bougie-ferie for mig. Du overraskede mig faktisk på noget af det tak, fjende delte 👍. Så vanvittigt stødte jeg på denne video. Jeg er glad for, at du ikke ryger mere. indtil i dag er du den smarteste person, jeg nogensinde har mødt. Jeg har det som jeg skulle have fortalt dig det, da jeg havde chancen.

 

Wow, Jay, jeg har lige fundet din kanal og så glad. Jeg bor her fra et år, men prøver stadig at finde ud af, hvordan man bor her, og her hjælper I meget. Så allerede et par videoer af din. Fantastisk, bestemt fan. Støjende sted som du sagde. Tak, fortsæt med at gøre dette store arbejde. Bemærk: har brug for at lære fransk, Fantastisk video: D. Hej, vi rejser til Paris i november i 5 dage. Kan du fortælle os, hvordan du rejser fra Charles Lufthavn til Sucy-En-Brie i RER B? Hvilken type billetindstilling skal vi vælge? Hvilken zone falder Sucy station i? Tak. Din video var en stor hjælp. Tak fordi du delte. Monsignor Cravat. Tak for denne information. Jeg besøger Paris under min lange layover på CDG i december. Jeg håber at købe Mobilis til zone 1-5 (da jeg er nødt til at gå fra lufthavnen til det centrale Paris og tilbage. Men du nævnte, at det ikke er gyldigt at rejse til lufthavnen? Er det korrekt? Fordi jeg troede, at det har været opdateret for nylig, og det inkluderer CDG-lufthavn? Hvis du kunne bekræfte dette, ville det være meget værdsat. Tak.