Restaurant DASH: Gordon Ramsay hack

 

 

Han er en gående mad-encyklopædi

Restaurant DASH: Gordon Ramsay er et nyt spil i Dash-franchisen (med Diner Dash og Cooking Dash) med hovedrollen som en kok, der trænes af Gordon Ramsay til at blive en top kok til et fiktivt reality show. Dit mål er at spille gennem niveauer og tilberede stadig mere komplicerede retter. Det er godt. Dude, Gordons gamle 😂😂. Jeg ville foretrække et Cooking Mama-type spil i stedet for en Diner Dash-type for Ramsey. DERP - Lærling lige så dette på 0:44 andet mærke og mistede det LOL ... Godt produkt. Gordon Ramsay Dash Alle restauranter i orden Princess Dory; 111 videoer; 49.652 visninger. Restaurant Dash med Gordon Ramsay: The Royal Orchid Season 2 af Princess Dory. 15:38. Gordon Ramsay Dash Alle restauranter i orden.

Hvordan får du chilien til en større størrelse på et andet niveau, det viste mig hvordan, men jeg så det ikke, så nu når kunderne beder om en større skål med chilien, kan jeg ikke gøre det, jeg kan med kalkunen kød, men derefter ved jeg ikke hvad jeg skal gøre for at give dem en større skål, hvad gør jeg derefter. Restaurant DASH, DASH, Gordon Dash, Gordon Ramsay Dash, Glu, "G-Man" -logoet, Flo, og hendes udseende er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Glu Mobile Inc. i USA og / eller i.

DISSE GRAFIK ER DRYYY. Restaurant Dash, Fandom. Restaurant DASH, DASH, Gordon Dash, Gordon Ramsay Dash, Glu, "G-Man" -logoet, Flo, og hendes udseende er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Glu Mobile Inc. i USA og / eller i andre jurisdiktioner. Likhed, stemme og billeder af Gordon Ramsay leveret på licens af Humble Pie Media Limited til Studio Ramsay.

 

I Gordon Ramsay DASH er dine kulinariske evner til ingen nytte, hvis kunden er utålmodig eller spiser langsomt. Heldigvis kan du ændre din kundes adfærd ved at opgradere dekoren. Tryk på décor-fanen, som er placeret under mad-fanen i afsnittet om opgraderinger. Sørg for, at du først opgraderer "Tæller" for at få et øget spisefart. DU! SLÅ TIL GRAFIK PÅ NIVEAU 3, VIL DU. Restaurant DASH: Gordon Ramsay i App Store. Restauranter liste Big Bay Burgers, Pizza Paisan, Lucky Langoustine, Delish'n 'Chips, Prato Toscano, Ultime, Dragon Bowl, Sweet'n' Savory Street Food, Dubai in the Sky. Gordon Ramsay Dash Wikia er et FANDOM Games Community. Se mobilwebsted.

Der går du, nu genkender jeg dig LMAO. Gordon Ramsay er døv. Vent, hans navn er SIR Gordon Ramsay? Jeg spekulerer på, om han har set kokken. Skru grafikken op på niveau tre BWAHAHAHA okay Gordon, tapper indsats. Det er mit eneste favorittspil. Jeg er afhængig af det. Wow! Wow! Wow! Det kører wow. Hej Gordon Installation af dit spil Jeg ønsker dig svar😞 Største fan af dit bedste CHEF I VERDEN😇😂. Prøv hvad jeg altid bruger til at få masser af mønter ZEPISGUIDES. COM. Restaurant DASH Gordon Ramsay er et nyt Dash-kogespil, hvor du kan mestre dine madlavningsevner under vejledning af Gordon Ramsay og blive en professionel kulinariker. Spillet er et af de bedste stimuleringskogningsspil, der er offentliggjort af Glu Mobile og kan kun nydes på Android-platforme.