Cyberpunk 2077 hack generator PlayStation 4 platforms

 

 

Skjult meddelelse i slutningen: Undskyld at have holdt dig i vente på dette så længe! Kan du lide det, du så? For for os er det faktum, at vi endelig viser dig Cyberpunk 2077, Kæmpe. Gå til vores fora, twitter, facebook, uenighed og fortæl, hvad du synes. Er spilverdenen, som du forestillede dig? Ser du, hvad vi mente med nedsænkning, da vi talte om, at CP2077 var et FPP-RPG? Hvordan får vores vision om cyberpunk om dagen dig til at føle dig? Vi vil virkelig vide det. Bortset fra det, tror vi, at vi skylder dig et par forklaringer på, hvorfor vi viser dig dette gameplay nu, et stykke tid efter, at branchefolk og medier så det på E3 og gamescom. Hver gang vi diskuterede ideen om at vise spillet til dig (og vi diskuterede denne idé meget) endte vi med dette, vi er ikke 100% sikre på limbo. Hvorfor? Fordi (for de fleste mennesker) når et spil-dev viser spiloptagelser fra deres spil, betyder det, at det er sådan, spillet bliver til at se ud eller spille ud. Det er ikke tilfældet her. Cyberpunk 2077 er dybt i udvikling. Vi har en masse designideer, hvor mange mekanikere bliver testtest, men vi ved ikke, hvad vi ender med ved lanceringen. Dette gør publicering af videoer som det, du lige så, risikabelt - vi ønsker ikke, at gamere siger 'men i den forrige video skyder pistolen anderledes' eller 'hvorfor ændrede du grænsefladen. Ændring hænger sammen med spiludviklingen, og der ændres masser af ting hver dag. Vores frygt var (og slags stadig er), at du tror, ​​hvad du lige har set, er, hvordan Cyberpunk 2077 vil se ud 1: 1. Hvad gav os den ekstra tillid til at vise dig et igangværende spil? God indledende feedback fra folk, der er vant til at se spil i forskellige udviklingsstadier. Hvad de fortalte os (og de fortalte os, at de virkelig kunne lide det, de så), gav os det løft, vi havde brug for for at vise den aktuelle version af Cyberpunk 2077 til det mest lidenskabelige og indsigtsfulde publikum - dig. Så. her er hvordan Cyberpunk 2077 ser ud i dag (eller rettere set så ud, da vi optog videoen. Vi håber inderligt, at du kunne lide det. Igen, tak for din tålmodighed og alle de tanker, du delte med os. Din, CD PROJEKT RØD.

Hollie! Muss dig over ved Acess. Du har fået dig en ny sub. 1:06 hurtig motorcykel uden hjelm ville være den sikreste mulighed! Hmmm. Faktisk haitisk kreolsk! WOW. VENT WOAH! FØRSTE HUN HAR DEN MEDICINSKE BUTIK I MIDTEN I NATTBYET NU HUN ARBEJDER PÅ CDPR? Se, de satte hendes karakter fra Playstation Access 'CP2020-sessioner i spillet som en medtech.

0:50 “leg en kvindelig”. Ja, jeg hader det, når jeg kommer i et isbad og pludselig er jeg i en anden dimension. Til denne demo vil vi spille som en kvinde. Mig: Ah, jeg kan også se, at du er en kulturmand. Idk. Jeg føler, at denne trailer skader mit indtryk på dette spil. virkelig blandede følelser tbh. Jeg vil elske det. Jeg er bare ikke SOLGT. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg skal holde mig med tarmen. 12:00 cicada 3301 så det var derfor, de var på udkig efter mennesker. Ikke sikker på, om jeg vil gå solo eller hacker.

Fortæl venligst jer, at se Sombra fra Overwatch også her. Selv hendes stemme er ens, omg

 

 

 


 

 

 

OPDATERET: Lørdag den 11. januar 2020